Bedrijfs-
verhuizingen

Bedrijfsverhuizingen

Kantoor- en projectverhuizingen zijn vaak complexe gebeurtenissen. Een uitgebreide en vakkundige voorbereiding en uitvoering is hierbij een must. Gelukkig heeft u met een Verhuisbedrijf Engelbertink een vakbekwame en betrouwbare partner, die voor bijna elk vraagstuk een oplossing weet.

Voorbereiding

Een gesprek met onze projectmanager is vrijblijvend en kosteloos. Door middel van dit gesprek krijgt u een goed inzicht in de mogelijkheden, de tijdsduur en de kosten van uw (interne) bedrijfsverhuizing. Daarnaast kunt u in dit gesprek al uw wensen kenbaar maken omtrent uw bedrijfsverhuizing. Een goede voorbereiding is essentieel voor een perfecte verhuizing.

Verhuizing

De coördinatie van uw bedrijfsverhuizing kunt u zelf doen, maar u kunt dit ook overlaten aan onze projectmanager. Zo heeft u tijd voor andere belangrijke zaken. Tijdens de verhuizing maakt Verhuisbedrijf Engelbertink gebruik van professioneel verhuismateriaal. Al onze wagens beschikken over een laadklep en zijn luchtgeveerd. Tevens beschikken wij over diverse verhuismaterialen, zoals meterbakken, meubelhondjes, rolcontainers, drempelplaten etc., zodat uw spullen altijd op hun plaats van bestemming komen. De verhuismaterialen die door Verhuisbedrijf Engelbertink worden aangeleverd zijn van een zeer goede kwaliteit en schoon.

Informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Verhuisbedrijf Engelbertink voor een gratis en vrijblijvende offerte.

Informatie over onze andere diensten

Naast particuliere verhuizingen bieden wij ook diensten aan voor bedrijfsverhuizingen, woningontruimingen & opslag.