Particuliere verhuizingen

Gemiddeld verhuizen mensen 1 keer per 7 jaar. Voor u een dus niet zo veel voorkomende gebeurtenis, echter voor de vakmensen van Verhuisbedrijf Engelbertink een dagelijkse bezigheid. Bij ons kunt u terecht voor een breed scala aan diensten. Wij kunnen alleen uw grote meubels verhuizen of de complete inboedel verhuizen. Ook verzorgen wij desgevraagd de (de)montage. Bij iedere verhuizing houden wij rekening met uw specifieke wensen.

Voorbereiding

Het is verstandig, voordat u een verhuisovereenkomst aangaat, een taxatie te laten uitvoeren. Tijdens de taxatie inventariseert een medewerker van Verhuisbedrijf Engelbertink het aantal meubelstukken en verhuisdozen dat verhuisd dient te worden. Tevens kunt u met hem afstemmen welke aanvullende diensten er door Verhuisbedrijf Engelbertink geleverd moeten worden, zoals demontage etc. Na afloop krijgt u van onze medewerker een inzicht in de kosten van uw verhuizing. De taxaties van Verhuisbedrijf Engelbertink zijn overigens vrijblijvend en kosteloos.

Verhuizing

Verhuisbedrijf Engelbertink is uiteraard goed verzekerd tijdens de verhuizing zelf en tijdens het vervoer van uw inboedel (bij Allianz AVW07). Tijdens de verhuizing maken wij gebruik van professioneel verhuismateriaal. Al onze wagens beschikken over een laadklep en zijn luchtgeveerd. De verhuismaterialen die door ons worden aangeleverd zijn van een zeer goede kwaliteit (alleen dubbelgolf verhuisdozen) en schoon. Tevens krijgt u voor het inpakken van uw servies en glaswerk ongebruikt inpakpapier aangeleverd. Voor de dozen krijgt u etiketten, zodat u aan kunt geven waar de dozen neergezet mogen worden in de nieuwe woning.

Informatie

Voor meer informatie over onze diensten en prijzen, kunt u ons altijd bellen of mailen.

Informatie over onze andere diensten

Naast particuliere verhuizingen bieden wij ook diensten aan voor bedrijfsverhuizingen, woningontruimingen & opslag.